Човекът на Костов - Борис Бояджиев

Задава се скандал! 
Човекът на Костов - Борис Бояджиев затрива още едно заграбено от държавата предприятие!


„Химатех“ – тръгва към фалит Някогашният институт за химия и каучук в София бе оглозгана от приватизатора Бояджиев и изплюта. 

Елпром Харманли е на път ... държавата трябва да си ги върне обратно, те са наши, на народа София, България02 Ян. 2018, 09:551266 прочита2 коментара Костов и Бояджиев 1 от 1 Скандалният селски бек Борис Бояджиев е на път да затвори поредната фирма на народа, наша фирма Химатех в София. Тя бе заграбена от приватизацоинния фонд пирамида на Борис Бояджиев, пише сайта "Троян прес". Дейността е на път да бъде преустановена, а всичко се разпродава и отива в джобовете на скандалния приватизатор. Това е работното място и на Петко Митевски, банкерът беглец от правосъдие, защитаван от  разрушителя на правосъдие Радан Кънев, който пък е човека на Костов и наблюдаващ за интересите му във фирмите на приватизатора Бояджиев. Борис Бояджиев прочул се с това, че обра българската църква с няколко милиона, за да може да събере пари за създаване на приватизационен фонд „Свени Никола“.  Обра българския народ с приватизационни схеми и симулативни фалити, сега от приватизациония фонд уж за масова приватизация се превърна в негово търговско дружество, където със сестра си г-жа Карамболова се вживяват като индустриалци, но с парите на целия български народ. Борис Бояджиев е свързван и с обира на Алфабнак и куп други далавери с офшорки и т.н и т.н. и да не забравяме и обира на община Троян. Да точно така обира на община Троян, от която Бояджиев забърса общинската фирма Балканска звезда, както и куп имоти на безценица. Така царят на фиктивните фалити Бояджиев отново изкара няколко милиона от разпродажба на парцели на някогашното предпиятие Химатех, което предприятие се намира в кв. Дружба  в София. И всичко това на наш гръб, на народа. Измамата е велика и единствено Костов го пази, за да е още на свобода, но това е да си приватизатор. Крадеш, мамиш, лъжеш и си чист! До кога обаче ще е така и следва ли новия закон да върне всичко заграбено от Банев и Бояджиев на народа. Защото народа не видя нищо от приватизираното имущество. Напротив само приватизаторите и бащицата им Костов! "Троян прес" припомня, че това е поредното предприятие, което е доведено до фалит от пишман бизнесмена и доносник от Държавна сигурност – селянина от Балканец Борис Бояджие. Остават още няколко предприятия за фалиране, наши, на българискя народ Елпром Харманли, което е тръгнало по наклона. Дали държавата ще се намеси и ще си пребере останалите активи, ще разберем много скоро. Елпром Харманли е на българския народ, не на Борис Бояджив и фонда му за измами и грабежи. Време е държавата да си прибере имуществото, защото то е на народа – незаконно придобито от Бояджиев със схеми и фиктивни фалити. Измамите са запазената марка на фантома Борис Бояджиев, но до кога!? Пред  измамите и фиктивните фалити на Бояджиев „Брулени Хълмове“ прилича на чаено парти, посочва "Троян прес". 

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/zadava-se-skandal-chovekt-na-kostov-boris-boyadzhiev-zatriva-oshche-edno-zagrabeno-ot-drzhavata-predpriyatie-khimatekh-trgva-km-falit_news568499.html